Soliga sandstränder

När solen tittar fram i januari/februari är det underbart att ta en promenad utmed havet! Vid Mälarhusens strandbad är det enkelt att parkera bilen och sedan är det bara att välja om man vill promenera utmed Skåneleden mot Sandhammarens Naturreservat eller mot Borrby strandbad. Vida sandstränder så långt ögat når åt båda hållen! Bara att njuta av ljudet från vågorna, solens värmande strålar och vackra sandformationer medan man drömmer om härliga sommardagar vid den skånska Sydkusten.

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

Sydkusten Skåneleden Mälarhusen Österlen sandstrand

#Vandring #Göra #Strand