+46 (0)411 53 34 96

© 2019  Sydkusten

Den Stora Trädgårdsfesten på Gunnebo

April 25, 2016

Den 29 - 30 april och 1 maj är det dags för den stora Trädgårdsfesten på Gunnebo Trädgård i Skivarp! Det handlar om örter, rosor, vin och grönsaksplantor...

  • Fredag kl 10-18

  • Lördag kl 10-15

  • Söndag kl 10-15
     

 

Vad sägs om 50 sorters tomatplantor?

 

 

Från Gunnebo:

 

Vi välkomnar den härliga våren med en stor trädgårdsfest på Gunnebo Trädgård, - detta blir en fest ni inte får missa! Under helgen bjuder vi på experthjälp inom många områden. Fokus på Grönsaksplantor, Örter, Rosor och vinodling.

 

Att skörda sina egna solmogna tomater är härligt och lätt att lyckas med. Kom in och få de allra bästa råden och tipsen av Åke Truedsson, han finns på Gunnebo lördag och söndag. Vi startar redan på fredagen med fullt sortiment av tomatplantor, fler än 50 olika sorter! Nu finns även stort sortiment Chiliplantor, melon och andra grönsaksplantor.

 

 

Årets rosor är på plats och Lars-Gunnar från Svenska Rosensällskapet och rosodlare Dirk Verwij hjälper dig med råd och tips.

 

 

Aktuellt just nu är också örter och kryddor där Eva Olsson från Herbasensia informerar.

 

 

Sortimenten inom vin, perenner, buskar och klätterväxter är stort nu. Passa på att besöka vår utökade, spännande avdelning med prydnadsträd.

 

 

Välkomna in i plantskolan denna helg. Vi firar att våren är här och att vi får njuta av odling och känna myllan i våra händer igen!

 

 

För mer information och vägbeskrivning, gå till Gunnebos hemsida!

 

 

 

Please reload