+46 (0)411 53 34 96

© 2019  Sydkusten

Fotograf som använder naturen som studio

February 16, 2015

Sydkusten erbjuder en fantastiskt vacker natur.  Spectoccasio fotograf Anneli Schalock tar levande porträtt med naturen som studio.  Ibland blir det så här!

 

 

Hon träffar sina kunder någonstans utomhus  -  på stranden, i skogen, i trädgården, eller i staden. Ibland kommer hon också hem till sina kunder och fotograferar i hemmiljö. 

 

 

Porträtt sessionerna är avslappade  - man pratar, promenerar, leker med barnen. Efter ett tag har man glömt att det finns en kamera med och det är just då som bilderna blir levande och spontana.

 

 

Anneli tycker att bilderna ska användas och därför ingår alltid de digitala bilderna i hennes paket, i högupplöst format. Man kan ladda ner bilderna från hennes hemsida och man får dem också på en DVD. Bilderna kan man använda hur man vill för eget bruk – till utskrifter, i fotokonst, på datorn/telefonen, skicka till vänner och familj m.m. Man behöver alltså inte bestämma vilka bilder man tycker bäst om direkt. Istället betalar man för fotograferingstiden och de bearbetade digitala bilderna ingår automatiskt.

 

 

Spectoccasio hemsidan finns det mer information om hur fotosessionerna fungerar och ett porträtt galleri.

 

 

Vill man ha koll på specialerbjudanden kan man gilla Spectoccasio på facebook.

 

 

 

Etiketter:

Please reload