Fotografering vid begravning?

October 12, 2015

Tidigare i år berättade vi om Spectoccasio fotograf Anneli Schalock som använder naturen som studio. Spectoccasio erbjuder också fotografering i samband med begravningar. 

 

 

Att anlita en fotograf är kanske inte det första man tänker på i samband med en begravning. Men de som anlitat Spectoccasio som begravningsfotograf har varit mycket nöjda med sitt beslut. Utöver diskret fotografering av begravningsceremonin ingår fotografering av miljön och detaljerna som bidrar till stämningen. Bilderna arrangeras sedan i en fotobok.

 

 

Det är mycket som ska ordnas i samband med en begravning. Allting känns jobbigt vid bortgången av en närstående. Det sista man tänker på är att föreviga allt detta...

 

 

Den som planerar en begravning är ofta mitt uppe i sorgen. Det är svårt att fokusera på alla detaljer. Minnet av begravningen blir snabbt suddigt och man önskar kanske att man hade bevarat detaljerna lite bättre. Då kan det kännas skönt att ta fram fotoboken för att än en gång återuppleva avskedstagandet som man omsorgsfullt planerat.

 

 

Spectoccasio låter också kunden inkludera några egna favoritfoton till fotoboken, för att kombinera härliga levnadsminnen med minnet av avskedet.

 

 

 

Mer information om begravningsfotografering och fler exempel på bilder finns på Spectoccasios hemsida.

 

 

 

 

 

Etiketter:

Please reload

+46 (0)411 53 34 96

© 2019  Sydkusten